On van els impostos

Nom de la iniciativa: On van els meus impostos?

Persona que lidera: David Cabo

Email de contacte: david@dondevanmisimpuestos.es

Web: http://www.dondevanmisimpuestos.es

Objectiu general de la iniciativa: visualitzar en una web de forma ràpida i gràfica els canvis en les despeses anuals de l’Administració Central de l’Estat (ministeris, agències dependents i altres organismes públics, com el Congrés) i la Seguretat Social, tal i com apareixen recollits en els Pressupostos Generals.

Necessitats de la iniciativa: per continuar desenvolupant aquesta iniciativa, calen persones que col·laborin en la recerca de dades; o que tinguin coneixements de com es preparen i s’executen els pressupostos a l’Administració; o que estiguin interessades en formes de visualització de dades o en maneres de presentació de dades novedoses; o que tinguin coneixements de disseny web; o que puguin fer alguna aportació econòmica. Si ets una d’aquestes persones, entra a ACTIVA’T!!!!

Una de les tasques de nova és acollir iniciatives socialment innovadores per donar’n difusió, suport i en alguns casos fer-ne assessorament. Volem posar a la vostra disposició diverses propostes que ajudin a fer un món habitable per a tothom. A l’apartat Iniciatives Socialment Innovadores de la web pots trobar propostes interessants que s’estan duent a terme. Si tu en tens una, consulta l’Espai novalab per veure què et podem oferir i l’apartat Activa’t per contactar amb nosaltres.

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels Diputats



Què fem

Col·laborem amb


Categories