On van els impostos

Nom de la iniciativa: On van els meus impostos?

Persona que lidera: David Cabo

Email de contacte: david@dondevanmisimpuestos.es

Web: http://www.dondevanmisimpuestos.es

Objectiu general de la iniciativa: visualitzar en una web de forma ràpida i gràfica els canvis en les despeses anuals de l’Administració Central de l’Estat (ministeris, agències dependents i altres organismes públics, com el Congrés) i la Seguretat Social, tal i com apareixen recollits en els Pressupostos Generals.

Necessitats de la iniciativa: per continuar desenvolupant aquesta iniciativa, calen persones que col·laborin en la recerca de dades; o que tinguin coneixements de com es preparen i s’executen els pressupostos a l’Administració; o que estiguin interessades en formes de visualització de dades o en maneres de presentació de dades novedoses; o que tinguin coneixements de disseny web; o que puguin fer alguna aportació econòmica. Si ets una d’aquestes persones, entra a ACTIVA’T!!!!

Una de les tasques de nova és acollir iniciatives socialment innovadores per donar’n difusió, suport i en alguns casos fer-ne assessorament. Volem posar a la vostra disposició diverses propostes que ajudin a fer un món habitable per a tothom. A l’apartat Iniciatives Socialment Innovadores de la web pots trobar propostes interessants que s’estan duent a terme. Si tu en tens una, consulta l’Espai novalab per veure què et podem oferir i l’apartat Activa’t per contactar amb nosaltres.

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Projectes i campanyes

BC
delibera

Iniciatives socials

EducarxTransformar

Educar per Transformar

Mai més una bombolla

Mai més una bombolla

Vídeo destacat

Compareixença d'Ada Colau al Congrés dels DiputatsQuè fem

Col·laborem amb


Categories